zdjęcie_potrawy

501 kcal

kalorie

23 g

białko

21 g

tłuszcze

54 g

węglowodany

Wartości odżywcze

Spaghetti z pesto z rukoli i łososiem

Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz

Składniki:

Makaron spaghetti - 70g

Łosoś wędzony - 50g

Rukola - 50g

Płatki migdałów - 10g

Czosnek - 1ząbek

img img img img

poziom trudności

-
+

Ilość porcji

30min

czas przygotowania

sposób przygotowania

1. Makaron ugotuj. 2. Rukolę, migdały (zostaw kilka do dekoracji), oliwę i czosnek zmiksuj na pesto. Dodaj odrobinę wody. Dopraw do smaku. 3. Łososie potnij na mniejsze kawałki i podsmaż na patelni bez dodatku tłuszczu. 4. Wymieszaj makaron z pesto, łososiem i resztą migdałów.

Chcesz mieć to danie w swoim indywidualnym planie?

Zmień nawyki razem ze mną i osiągnij trwałe efekty!

oferta_grafika DZIAŁAJMY!
Jogurtowy pudding chia
Jogurtowy pudding chia
Makaron z kurkami i szpinakiem
Makaron z kurkami i szpinakiem