302 kcal
kalorie
5.8 g
białko
20.9 g
tłuszcze
17.9 g
węglowodany
Wartości odżywcze
Sałatka z czerwoną fasolą
Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz
Składniki:
miks sałat - 2garść
pomidor
ogórek gruntowy - 1szt.
rzodkiewka - 2szt.
czerwona cebula
kukurydza z puszki - 40g
czerwona fasola z puszki - 40g
szczypiorek - 1szt.
poziom trudności
-
+
Ilość porcji
30min
czas przygotowania
sposób przygotowania
Pomidora, ogórka, rzodkiewki i cebulę pokrój na mniejsze kawałki. Wymieszaj w misce wszystkie warzywa. Przygotuj dressing mieszając oliwę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Polej sałatkę dressingiem.
Chcesz mieć dostęp do konkretnego planu dietetycznego w niskiej cenie?
Zobacz jakie pyszności dla Ciebie przygotowałam!