616 kcal
kalorie
43 g
białko
30 g
tłuszcze
39 g
węglowodany
Wartości odżywcze
Łosoś pieczony w migdałach
Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz
Składniki:
Łosoś, świeży - 150g
Kasza jaglana - 50g
Brokuły - 200g
Płatki migdałów - 10g
Oliwa z oliwek - 2g
poziom trudności
-
+
Ilość porcji
35min
czas przygotowania
sposób przygotowania
1. Rybę skrop oliwą, dopraw solą, pieprzem i otocz w migdałach. Piecz w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 15 minut. 2. Brokuły i kaszę ugotuj. 3. Rybę podaj z kaszą i brokułami.
Chcesz mieć to danie w swoim indywidualnym planie?
Zobacz co dla Ciebie przygotowałam