zdjęcie_potrawy

616 kcal

kalorie

43 g

białko

30 g

tłuszcze

39 g

węglowodany

Wartości odżywcze

Łosoś pieczony w migdałach

Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz

Składniki:

Łosoś, świeży - 150g

Kasza jaglana - 50g

Brokuły - 200g

Płatki migdałów - 10g

Oliwa z oliwek - 2g

img img img img

poziom trudności

-
+

Ilość porcji

35min

czas przygotowania

sposób przygotowania

1. Rybę skrop oliwą, dopraw solą, pieprzem i otocz w migdałach. Piecz w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 15 minut. 2. Brokuły i kaszę ugotuj. 3. Rybę podaj z kaszą i brokułami.

Chcesz mieć to danie w swoim indywidualnym planie?

Zobacz co dla Ciebie przygotowałam

oferta_grafika SPRAWDZAM
Chilli con carne
Chilli con carne
Duszony kurczak z pomidorowym pęczakiem i warzywami