zdjęcie_potrawy

403 kcal

kalorie

22 g

białko

14 g

tłuszcze

42 g

węglowodany

Wartości odżywcze

Kanapki z pastą jajeczną i warzywami

Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz

Składniki:

Jaja - 2szt

Pomidorki koktajlowe - 100g

Chleb żytni razowu - 80g

Rzodkiewka - 45g

Szczypiorek - 10g

Musztarda - 10g

Jogurt naturalny - 20g

Kiełki rzodkiewki - 15g

img img img img

poziom trudności

-
+

Ilość porcji

20min

czas przygotowania

sposób przygotowania

1. Ugotuj jaja na twardo (około 8 minut). 2. Rozgnieć je widelcem z jogurtem i musztardą. 3. Dodaj posiekany szczypiorek i dopraw do smaku solą, pieprzem. 4. Pieczywo posmaruj pastą i dodaj pokrojone warzywa i kiełki.

Chcesz mieć to danie w swoim indywidualnym planie?

Zmień nawyki razem ze mną i osiągnij trwałe efekty!

oferta_grafika DZIAŁAJMY!
Domowe gnocchi z potrawką z kurczaka
Domowe gnocchi z potrawką z kurczaka
Kanapki z pastą jajeczną i warzywami
Kanapki z pastą jajeczną i warzywami