403 kcal
kalorie
22 g
białko
14 g
tłuszcze
42 g
węglowodany
Wartości odżywcze
Kanapki z pastą jajeczną i warzywami
Zaznacz aby odhaczyć składniki które już masz
Składniki:
Jaja - 2szt
Pomidorki koktajlowe - 100g
Chleb żytni razowu - 80g
Rzodkiewka - 45g
Szczypiorek - 10g
Musztarda - 10g
Jogurt naturalny - 20g
Kiełki rzodkiewki - 15g
poziom trudności
-
+
Ilość porcji
20min
czas przygotowania
sposób przygotowania
1. Ugotuj jaja na twardo (około 8 minut). 2. Rozgnieć je widelcem z jogurtem i musztardą. 3. Dodaj posiekany szczypiorek i dopraw do smaku solą, pieprzem. 4. Pieczywo posmaruj pastą i dodaj pokrojone warzywa i kiełki.
Chcesz mieć to danie w swoim indywidualnym planie?
Zmień nawyki razem ze mną i osiągnij trwałe efekty!